دیدار نوروزی رییس دانشگاه و اعضای هیات رییسه با همکاران

ابتدای این دیدار رییس دانشگاه با تبریک و تهنیت فرا رسیدن سال نو به کلیه همکاران، از زحمات همکارانی که در ایامتعطیلات نوروزی در سطح استان نسبت به ارایه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب به مسافرین و مردم همت نمودندتشکر و قدردانی نمود.
آقای دکتر اصغری همچنین با اشاره به نامگذاری سال ۹۳ از سوی مقام معظم رهبری گفت: امسال دانشگاه باید درراستای شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مديريّت جهادی حرکت نماید و کلیه همکاران نیز با همدلی وهمکاری نسبت به تحقق این شعار تلاش نمایند.
رییس دانشگاه همچنین از پیگیری و پرداخت معوقات سال ۹۲ در طول سال ۹۳ خبر داد و گفت: انشاء الله کلیه مطالباتهمکاران در سال جاری پرداخت خواهد شد.
در ادامه آقای دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه پیرو بیانات رییس دانشگاه بر ارایه خدمات رفاهیبیشتر و مطلوبتر برای پرسنل و همچنین پرداخت سریع معوقات کارمندان تأکید و بیان نمود: این معاونت تمامی هم وغم خود را در راستای ایجاد رفاهیات بیشتر برای کلیه پرسنل دانشگاه به کار خواهد گرفت.
در پایان آقای دکتر داوری معاون درمان دانشگاه و آقای دکتر راستین مدیر حوادث و فوریت های پزشکی گزارشی ازفعالیت های انجام شده ستاد نوروزی دانشگاه اعلام نمودند.