گام اول سلامت؛همین که یاد بگیریم خودمان از خودمان مراقبت کنیم

شعار بهداشتی سال: «ایمنی غذا» از مزرعه تا سفره

previous pauseresume next

نیمی از افراد ۱۵ تا ۶۵ ساله کشور چاق هستند/ ته دیگ هیچ غذایی را نخورید

دکتر رفیعی فر سایر توصیه ها را چنین برشمرد: از بشقاب های کوچک برای غذا خوردن استفاده کنید، مواد غذایی که سبب تحریک غذا خوردن در شما می شوند را از معرض دید و دسترس خود خارج کنید، از قرار دادن دیس غذا با حجم زیاد در سر سفره خودداری کنید، وعده های غذایی را در ساعات معینی از روز و بطور منظم مصرف کنید و قبل از آنکه کاملاً سیر شوید دست از غذا خوردن بکشید.

ته دیگ هیچ غذایی را نخورید

وی ادامه داد: بلافاصله پس از مصرف غذا میز یا سفره را ترک کنید، آهسته غذا بخورید، بیش از حد نیاز غذا نخورید، به جای نوشابه های شیرین و گاز دار از آب و یا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید و از مصرف ته دیگ اکیدا خودداری کنید زیرا ته دیگ بسیار پر چرب و پر نمک است.

به گفته سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت عدم مصرف شربت های پاکتی و پودری، مصرف کردن بهترین نوشیدنی های کم شیرین خانگی و انواع دوغ کم نمک و کم چرب و آبمیوه های طبیعی، عدم مصرف بستنی های پرچرب و خیلی شیرین، محدود کردن مصرف تنقلات شور، وزن کردن خود به طور هفتگی، آرام جویدن لقمه، ننشستن مقابل تلویزیون هنگام غذا خوردن نیز به پیشگیری از چاقی کمک می کنند.