۱۵-۲۱ مهر ماه هفته گرامیداشت کودک

ضمن اهتمام به شعار هفته‌ی ملی کودک(آینده رابایدساخت) در سال جاری و با توجه به تقارن زمانی ایام ماه محرم با این هفته¬، به‌منظور نهادینه کردن ارزش‌های تربیتی و انسان‌ساز عاشورا و جهاد در راه خدا در ذهن و روح کودکان و ترویج این فرهنگ در جامعه، شایسته است؛ در تدارک و اجرای ویژه‌ برنامه‌های گرامیداشت این هفته به رویکردِ آموزه‌های عاشورا، توجه شود. درعین‌حال توجه به مسائل و مشکلات مبتلا‌به جامعه مانند مسائل زیست‌محیطی، بحران آب و انرژی و حق آموزش و تحصیل همگانی، صرفه‌جویی و مسئله حمایت از کالای ایرانی با توجه به شعار سال (به‌صورت غیرمستقیم)، همچنین توجه به کودکان با نیازهای ویژه و ایجاد فرصت‌های برابر برای آن‌ها در کنار دیگر کودکان و نوجوانان و اهمیت دادن به حوزه فضای مجازی و فن‌آوری‌های نوین از مهم‌ترین رویکردهای برنامه امسال هفته ملی کودک است. اهداف: ۱- برجسته‌سازی اهمیت دوران کودکی و ویژگی‌ها، نیازها و خواسته‌های کودکان امروز. ۲- هم‌افزایی فعالیت‌های دستگاه‌ها و نهادهای متولی کودک در سراسر کشور. ۳- ارتقای آگاهی جامعه نسبت به حقوق کودکان به‌ویژه کودکان با نیازهای ویژه. ۴- ایجاد فضای با نشاط با مشارکت کودکان ۵- معرفی سازمان‎های فعال در حوزه‎ی کودک و ظرفیت‌های آن‌ها به جامعه به‌ویژه «خانواده‌ها و اولیای تربیتی».