سرطان پستان

سرطان سینه ( پستان ) چیست و چگونه آغاز می شود؟
سرطان پستان ناشی از رشد خارج از قاعده سلول های غیرطبیعی در پستان است. در هر دو نوع تومورهای خوش خیم و بدخیم، رشد سریع و زیاد سلول ها وجود دارد. روند زیاد شدن سلول ها در تومورهای خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می شود، در تومورهای بدخیم این رشد به صورت غیر قابل مهار ادامه می یابد تا حدی که در صورت عدم درمان، تمامی قسمت های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می اندازد.
شایع ترین نوع سرطان پستان، سرطان از منشاء مجاری شیری است و از آنجا که این نوع بافت بیشتر در یک چهارم بالایی و خارجی پستان وجود دارد، در حدود نیمی از سرطان های پستان در ربع فوقانی و خارجی آن یافت می شوند.

پیگیری مشکلات بهداشت و درمانی شهرستان نطنز از معاون وزیر

روز شنبه مورخ ۹۶/۰۸/۱۳ آقای دکتر مرتضی صفاری نطنزی نماینده محترم شهرستان نطنز در مجلس شورای اسلامی  به همراه آقای دکتر علیرضا چاوش زاده مدیرت شبکه بهداشت و درمان شهرستان نطنز در دفتر آقای دکتر صدر السادات معاون محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و درمان حضور یافته و مشکلات بهداشتی و درمانی منطقه را به استحضار ایشان رساندند.

جلسه بررسی مشکلات شبکه بهداشت و درمان شهرستان نطنز

جلسه بررسی مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان نطنز با حضور نماینده محترم شهرستان نطنز  جناب آقای دکتر مرتضی صفاری نطنزی  و مدیر , معاونین درمان و بهداشتی, مدیران بیمارستانهای خاتم الانبیاء نطنز و فاطمیه بادرود و مسئولین امور مالی , کارگزینی , گسترش و امور ساختمانی شبکه در دفتر نماینده شهرستان تشکیل گردید.

برگزاری جلسه هماهنگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نطنز با شهردار و اعضای شورای شهر خالد آباد

شامگاه دوشنبه مورخ ۹۶/۰۸/۰۸ جلسه هماهنگی  با حضور شهردار و  اعضای  شورای شهر خالد آباد و معاون  بهداشتی , مسئول گسترش , حراست , امور مالی و کارپردازی شبکه در شهرداری خالد آباد  پیرامون مشکلات بهداشتی و درمانی آن منطقه برگزار گردید.

برگزاری جلسه پدافند غیر عامل

اولین جلسه پدافند غیر عامل شهرستان نطنز با حضور اعضای کارگروه بهداشت , سلامت و بیولوژیک در مرکز خدمات جامع سلامت امیر المومنین نطنز تشکیل گردید.

کارگاه آموزشی با عنوان تغذیه کودکان ۵-۱ سال در تاریخ ۲۷ و ۲۸ /۶/۹۶ برگزار گردید

جهت دریافت فایل مطالب اموزشی کارگاه بر روی قسمت ادامه مطلب کلیک نمایید .

اجرای برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی وکودکان ۶-۳ ساله شهرستان نطنز در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

سلامت دهان و دندان بخش مهمی از سلامت عمومی است که در کیفیت زندگی افراد جامعه به ویژه کودکان نقش چشمگیری دارد ولی در کشور ما به دلیل عدم توجه کافی والدین و کودکان به این امر باعث گردیده تا شیوع پوسیدگی دندان افزایش یابد.استفاده از روش های پیشگیری از پوسیدگی دندان(فیشورسیلانت و فلوراید تراپی)به طور یقین می تواند از هزینه های گزاف درمان های دندانپزشکی و عواقب از دست دادن دندان های شیری و دائمی در سنین پایین جلوگیری نماید . به این منظور از نیمه دوم مهرماه برنامه سلامت دهان ودندان کودکان ۶-۳ سال ودانش آموزان که شامل آموزش بهداشت دهان و دندان و وارنیش فلوراید تراپی می باشد توسط تیم اجرایی بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشت درمان شهرستان نطنز  در مدارس ابتدایی ومراکز بهداشتی درمانی شهرستان شروع شده ودر مدارس تا پایان آبان ماه سال جاری ودر مراکز جهت کودکان ۶-۳ سال همراه سایر مراقبت ها انجام می شود .لازم به ذکر است که فلوراید به عنوان واکسن دندانپزشکی وباعث کاهش کشش سطحی مینای دندان وافزایش مقاومت دندان در برابر اسید وپوسیدگی می گردد ووارنیش فلوراید تراپی هر ۶ ماه یکبار تکرار می گردد . هدف ازاین برنامه افزایش سطح آگاهی و سلامت دهان ودندان کودکان ودانش آموزان می باشد.

حضور ریاست محترم دانشگاه در شهرستان نطنز

صبح روز جمعه مورخ ۹۶/۰۷/۲۸ سرکار خانم دکتر چنگیز ریاست محترم دانشگاه به همراه آقایان دکتر یوسفی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع , دکتر کلیدری معاون محترم درمان و دکتر جهانپور مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه در شهرستان نطنز حضور یافته و با همراهی جناب آقای دکتر صفاری نطنزی نماینده محترم شهرستان از بیمارستان های خاتم الانبیاء نطنز و فاطمیه بادرود و همچنین ساختمان جدید الاحداث درمانگاه آستان امامزاده آقاعلی عباس و شاهزاده محمد  بازدید نمودند.

پیام تسلیت

سرکار خانم فاطمه دشتله درگذشت همسر گرامیتان چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند

ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست

این ماتم جانگداز را به خانواده محترم تان صمیمانه تسلیت عرض نموده

و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات طلب می‌کنم

برگزاری همایش راهپیمایی

همایش پیاده روی ادارات شهرستان بمناسبت هفته سلانت بانوان با حضور کارکنان ادارات از میدان معلم به سمت امامزاده سرشک برگزار شد.این برنامه با قرائت زیارت پر فیض عاشورا در صحن امامزاده و پذیرایی صبحانه پایان یافت.

صفحه‌ها

اشتراک در شبکه بهداشت و درمان نطنز RSS